iStock-614998086.jpg

Skinbooster/Mesoterapi

Fra kr 2 000,-

Skinboosting er et uttrykk for å gjennskape gløden og friskheten i huden, og får et trøtt ansikt til å se mange år yngre ut. Skinboostere består av en svak mengde hyaluronsyre og vitaminer som motvirker frie radikaler som omgir oss daglig. I løpet av en periode så vil du se at du får tilbake fuktighet i ansiktet, Du vil kjenne at huden virker mer elastisk og ser firskere ut. Skinboosting har blitt en av de mest populære produktene innen estetisk medisin. 

BESTILL TIME

Ofte stilte spørsmål

Er det vondt å få skinbooster?


Når man injiserer skinbooster bruker man svært tynne nåler, og selv om man kjenner at man får noen stikk er det ikke særlig smertefullt. Vis du ønsker så får du bedøvelseskrem i forkant. Behandlingen er også rask, og man bruker kun få minutter på selve behandlingen. Men det må påregnes noe mer tid da det er viktig at kunde og behandler er enige om hva som skal gjøres og hva som kan oppnås med behandling.
Hvor mye produkt trenger jeg?


Normalt bruker vi 1-2 ml med produkt når vi behandler med Skinbooster/mesoterapi. Dette dekker alle problemområdene og mye av ansiktet.
Kan jeg gå tilbake på jobb etter endt behandling?


Vi setter injeksjonene godt ned i huden og kan benytte oss av en lang cannula som gjør at huden din knapt har noen innstikksteder etterpå, så du kan trygt gå tilbake på jobben uten synlige merker.
Hvilken bivirkninger kan jeg få?


Vi opplever sjelden noen form for bivirkninger etter en sånn behandling. Du opplever å få en liten betennelsesreaksjon i huden i etterkant som er normalt.
Hva koster en skinbooster?


En behandling med SKinbboster/mesoterapi koster f.o.m 3000 kr, normalt vil du trenger flere behandlinger og du vil da få betydelig rabatt på de neste behandlingene. ​