iStock-469608962.jpg

FILLERBEHANDLING

Fra kr 2 500,-

Hudfillere er en gele består i all hovedsak av kunstig hyaluronsyre, og er tilnærmet lik hudens eget vev. Filleren integrerer seg derfor fint i huden, og det er lite bivirkninger eller komplikasjoner så lenge behandlingene er forsvarlig gjennomført av aut. helsepersonell.  

Hudfillere bruker til å erstatte volumtap i ansiktet, men kan også brukes for å jevne ut rynker eller forstørre lepper.  

BESTILL TIME

Ofte stilte spørsmål om Fillere

Hva er filler?


Vanlige hudfillere består i all hovedsak av kunstig Hyaluronsyre, og er tilnærmet lik hudens eget vev. Filleren integrerer seg derfor fint i huden, og vi opplever lite bivirkninger eller komplikasjoner så lenge behandlingene er forsvarlig gjennomført av aut. helsepersonell. Hudfillere bruker til å erstatte volumtap i ansiktet, men kan også brukes for å jevne ut rynker eller forstørre lepper.
Hvilken områder kan man behandle med fillere?


Hudfillere har svært mange bruksområdet i ansiktet. De kan brukes for å gjenopprette volum i kinnben, jevne ut Nese-munn rynker, tap av volum under munnvikene, gjenopprette volum i lepper eller forstørre lepper, markere kinnben og hakeparti, Kan også brukes til å erstatte tapt volum under øynene (Tåredråpen) og i tinningen.
Jeg ønsker ikke å se unaturlig over overbehandlet ut?


Mange er engstelige for å bli behandlet da de er redd for å se unaturlig og overbehandlet ut. Dette er noe vi respekterer og det er svært viktig for oss at du føler deg trygg på at behandlingene vi gjør kun optimaliserer de ansiktstrekkene du har og ikke gir deg et unaturlig utrykk. Vi jobber mye med å gjenopprette tapt volum og ønsker å tilbakeføre hudkvalitet og gi deg et lite løft som får deg til å se opplagt ut, men hvor venner og kollegaer ikke kan fortelle hva du har gjort av behandlinger.
Hvor mye produkt trenger jeg?


Når man injiserer BTX bruker man svært tynne nåler, og man kjenner knapt at man får noen stikk. Behandlingen er også rask, og man bruker kun få minutter på selve behandlingen,
Er behandlingen smertefull?


Fillerbehandling er svært lite smertefull. Når man behandler lepper så opplever man ofte en del smerte, men disse fjernes ved bruk av bedøvende hudkremer.
Hvilken bivirkninger kan jeg oppleve?


Bivirkninger er heldigvis sjeldne vis du mottar behandling av erfarne behandlere. Du kan bli litt rød og hoven rundt innstikksstedet. Alt av eit bivirkninger vi bli gått gjennom før behandlingen starter.
Hva koster fillerbehandlinger?


Fillerbehandling koster f.o.m kr 3.000 og oppover.