G-Z8N8BSTKV4 1439798583198573
top of page
gjør midre 4-min.jpg

FILLERBEHANDLING

Fra kr 3 500,-

Hudfillere er en gele består i all hovedsak av kunstig hyaluronsyre, og er tilnærmet lik hudens eget vev. Filleren integrerer seg derfor fint i huden, og det er lite bivirkninger eller komplikasjoner så lenge behandlingene er forsvarlig gjennomført av aut. helsepersonell.  

Hudfillere bruker til å erstatte volumtap i ansiktet, men kan også brukes for å jevne ut rynker eller forstørre lepper.  

 • Hvilket medikament brukes ved rynkebehandling?
  Botulinum toksin A (BTX) er et protein som dannes av en bakterie med navn Clostridium Botulinum. Dette proteinet er en nervegift som er en av de sterkeste vi vet om i naturen. Dosene som brukes innen estetisk medisin og rynkebehandling er svært lave og er langt unna noe som kan være farlig, selv om det skulle komme inn i blodsirkulasjonen.
 • Hvorfor må jeg vurderes av lege før jeg får behandling?
  Dette er en ny praksis etter føringer fra helsedirektoratet i April 2019. En sykepleier kan ikke ta beslutningen om å tilby behandling med botulinumtoksin. Sykepleieren kan imidlertid injisere legemidlet dersom en lege har besluttet behandling med botulinumtoksin for en konkret person. Det er et krav at sykepleieren har fått tilstrekkelig opplæring. Sykepleiere kan kun injisere botulinumtoksin som legens medhjelper. Ansvarlig lege skal på forhånd ha vurdert at sykepleieren har den nødvendige kompetansen og tilgjengelige midler for å håndtere uventede hendelser, som for eksempel allergiske reaksjoner. Kan leses i fulltekst her: https://www.helsedirektoratet.no/tema/helsepersonelloven/rekvirering-og-bruk-av-botulinumtoksin-botox Dette gjelder alle sykepleiere i Norge som jobber med bot.toxin. Og vær derfor sikker på at du går til en ansvarlig behandler.
 • Hvordan behandler man rynker i ansiktet?
  BTX brukes i ansiktet for å glatte ut rynker vi får når vi beveger muskulaturen i ansiktet. Den meste vanlige behandlingen er sinnarynken mellom øynene og pannen. Men også "sur munn" rynkene og de små rynkene ut fra øynene når man smiler er vanlige og lette å behandle.
 • Er behandlingen smertefull?
  Når man injiserer BTX bruker man svært tynne nåler, og man kjenner knapt at man får noen stikk. Behandlingen er også rask, og man bruker kun få minutter på selve behandlingen,
 • Hvor mye produkt trenger jeg?
  Når man injiserer BTX bruker man svært tynne nåler, og man kjenner knapt at man får noen stikk. Behandlingen er også rask, og man bruker kun få minutter på selve behandlingen,
 • Kan jeg gå tilbake på jobb etter behandling?
  Effekten på BTX får man først etter 4-10 dager. Du vil derfor ikke ha noe synlige forandringer eller tegn på sprøytene etter endt behandling og kan gå rett tilbake til jobb etter lunsj.
 • Hvilken bivirkninger kan jeg oppleve?
  BTX behandling som er gjennomført korrekt fører til svært lite bivirkninger. Du kan bli litt øm over områdene du har fått behandling i etterkant selv om dette også er sjelden.
 • Er det dyrt å få BTX?
  BTX blir som tidligere nevnt regnet i enheter. En kosmetisk behandling av rynker i ansiktet koster fra ca 2500 kr hos erfarne behandlere, og en del lavere hos behandlere med mindre erfaring.
bottom of page