dd058a41-0fd5-4ffd-ac6c-3a0165d61bdb.jpe

MIGRENEBEHANDLING

Fra kr 4 000,-

Migrene og hodepine er for mange en svært alvorlig plage som forårsaker stort sykdomsfravær på skole og jobb. Mange opplever periodiske smerter som er så ekstreme at de ofte blir sengeliggende eller apatiske og derfor ikke klarer å jobbe eller være på skolen disse dagene. 

Paracet, triptaner eller andre nye anti-migrene medisiner er ofte ikke tilstrekkelig eller har dessverre liten effekt. 

BTX behandling for Migrene er en behandling som er svært effektiv og har hjulpet mange mennesker tilbake i arbeidslivet. Denne behandlingen gjennomføres også på offentlige sykehus, men grunnet behandlingsprosedyrer så går det ofte mange år der du prøver ulike medikamenter før BTX kan bli aktuelt. 

BESTILL TIME

Ofte stilte spørsmål om BTX

Hvorfor hjelper BTX mot migrene?


Migrene er ofte utløst av press og trykk i muskulaturen i ansiktet. Så ved å injisere BTX så får vi muskulaturen til å slappe av og etter et par uker så merker man at migrenen/hodepinen har sluppet.
Er behandlingen smertefull?


Når man injiserer BTX bruker man svært tynne nåler, og man kjenner knapt at man får noen stikk. Behandlingen er også rask, og man bruker kun få minutter på selve behandlingen,
Kan man gå på jobb etterpå?


Effekten på BTX får man først etter 7-14 dager. Du vil derfor ikke ha noe synlige forandringer eller tegn på sprøytene etter behandling.
Hvilken bivirkninger kan jeg få?


BTX behandling som er gjennomført korrekt fører til svært lite bivirkninger. Du kan bli litt øm over områdene du har fått behandling i etterkant selv om dette også er sjelden.
Kan jeg gå tilbake på jobb etter behandling?


Effekten på BTX får man først etter 4-10 dager. Du vil derfor ikke ha noe synlige forandringer eller tegn på sprøytene etter endt behandling og kan gå rett tilbake til jobb etter lunsj.
Hvilken bivirkninger kan jeg oppleve?


BTX behandling som er gjennomført korrekt fører til svært lite bivirkninger. Du kan bli litt øm over områdene du har fått behandling i etterkant selv om dette også er sjelden.
Er det dyrt å få BTX?


BTX blir som tidligere nevnt regnet i enheter. En migrenebehandling fra ca 4.500kr.