G-Z8N8BSTKV4 1439798583198573
 

Restylane Bergen

Restylane er et fillerprodukt som består av hyaluronsyre og brukes til ulike fillerbehandlinger. Vi tilbyr Restylane i Bergen.

Hyaluronsyre er en syre som kroppen også produserer selv, men kroppens naturlige produksjon avtar gradvis fra midten av tjueårene. Denne produksjonen kan gjenopprettes midlertidig med en Restylane-behandling. 

 

Hyaluronsyre i fillerprodukter brukes til å gjøre huden mykere, samt forbedre hudens struktur. Syren kan også brukes til å gi fyldigere lepper og glatte ut rynker. Restylane er et produkt som er benyttet verden over, og kanskje det produktet som er det mest kjente i sin kategori. 

 

Ta kontakt med Komfort Injection Bergen for mer informasjon om våre Restylane-behandlinger. 

Hva er egentlig Restylane? 

Restylane er verdens mest brukte fillerprodukt og består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår og bidrar til å opprettholde fukt samt binde vann under huden. Produktet brukes for å gjenopprette det huden har tapt av volum gjennom årene.

 

Etter 25-årsalderen vil produksjonen av hyaluronsyre i kroppen avta, og vi opplever gjerne huden som tørrere samt at fine linjer begynner å dukke opp. Ved å injisere Restylane i huden, vil linjene glattes ut og huden får mer volum.

Verdenskjent produkt

Fillerproduktet Restylane har blitt brukt i millioner av behandlinger, og er det mest brukte fillerproduktet på markedet verden over. Produktet har eksistert i mange år og er anerkjent som et av de mest troverdige produktene, noe som blant annet skyldes den patenterte NASHA™-teknologien

 

Det kan være viktig å presisere at en fillerbehandling ikke er en permanent behandling, og at effekten av behandlingen avtar og forsvinner med tiden. 

 

Les mer: Filler Bergen 

Behandlinger med Restylane 

Restylane brukes i utgangspunktet mot volumtap og for å gjenopprette hudens elastisitet. Produktet kan “forynge” huden ved å glatte ut rynker og fine linjer på en naturlig måte uten plastisk kirurgi. Man ser resultatet umiddelbart og behandlingen kan også reverseres dersom resultatet ikke er som ønskelig. 

 

Fillerproduktet brukes blant annet i behandlinger som:

 

 • Ansiktsforming

 • Fyldigere lepper

 • Mot volumtap under øynene og i kinnene

 • Økt fuktighet i huden 

 • Glatte ut linjer og rynker

 

Effekten oppleves noe forskjellig fra person til person. Noen har behov for større mengder enn andre, og prisen på behandlingen vil derfor også avhenge av personlige forutsetninger. 

Komfort Injection Bergen

Komfort Injection driftes av kosmetisk injeksjonssykepleier Rosa Reyes, som har kompetanse til å behandle alle områder innen hudfillere. Vi tilbyr Restylane i Bergen. 

 

Våre tjenester inkluderer:

 

 • Rynkebehandlinger

 • Fillerbehandlinger

 • Migrenebehandling

 • Leppebehandling

 • Tanngnissing

 • Mesoterapi

 • Gold touch

 

Reyes er lidenskapelig opptatt av at du skal få et naturlig og gjennomført resultat, og er derfor nøye med at behandlingene møter dine forventninger. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller for å bestille time til en av våre behandlinger. 

Book time i dag

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger for din helse og velvære. Dersom du ønsker en evaluering, kan du bestille en time til konsultasjon i dag. Alle konsultasjonstimer hos Komfort Injection er gratis. Book time i dag, så setter vi opp en behandlingsplan som er spesialtilpasset dine ønsker og forutsetninger. 

 

Klinikken Komfort Injection ligger sentralt plassert på Landås i Bergen. Det er enkelt å finne frem med både bil og kollektivtransport. 

 

Ser du etter et sted som utfører Restylane-behandlinger i Bergen? Da er du kommet til rett sted. Book en uforpliktende time i dag. 

 

Velkommen skal du være!

fezbot2000-MA7VYLQ_9ao-unsplash.jpg

Behandlinger med Restylane 

Restylane brukes i utgangspunktet mot volumtap og for å gjenopprette hudens elastisitet. Produktet kan “forynge” huden ved å glatte ut rynker og fine linjer på en naturlig måte uten plastisk kirurgi. Man vil se resultatet umiddelbart, og behandlingen kan også reverseres dersom resultatet ikke er som ønskelig. 

 

Fillerproduktet kan blant annet brukes i behandlinger som:

 

 • Ansiktsforming

 • Fyldigere lepper

 • Mot volumtap under øynene og i kinnene

 • Økt fuktighet i huden 

 • Glatte ut linjer og rynker

 

Effekten av Restylane oppleves noe forskjellig fra person til person. Noen har behov for større mengder enn andre, og pris på behandlingen vil derfor også avhenge av dette. 

Komfort Injection Bergen | Restylane behandlinger

Komfort Injection driftes av kosmetisk injeksjonssykepleier Rosa Reyes. Jeg har idag kompetanse til å behandle alle områder innen hudfillere som Restylane og innen botulismetoksin. 

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at du skal få et naturlig og gjennomført resultat, og er nøye med at mine behandlinger møter dine forventninger. 

 

Klinikken Komfort Injection ligger sentralt plassert på Landås i Bergen. Det er enkelt å finne frem med både bil og kollektivtransport. Velkommen!