G-Z8N8BSTKV4 1439798583198573
 

Mesoterapi | Bergen | Komfort Injection

Skinbooster

Sliter du med dehydrert, tørr og slapp hud. Da er du en god kandidat for mesoterapi/Skinbooster. Ved å injisere små injeksjoner under huden i ansiktet så får du tilbake spensten og gløden i løpet av kort tid. Svært populær behandling.

Mesoterapi er en vitaminboost behandling der det benyttes naturlige injeksjoner i form av mange små stikk i det ønskede området i huden. Dette gir huden en ny boost, noe som kan være med på å gjøre huden mer spenstig, samt at fine linjer blir mindre synlige.

Har du problemer med tørr hud og fine linjer? Da kan mesoterapi være behandlingen for deg. Kom innom Komfort Injection i Bergen for en uforpliktende konsultasjon. Her vil vi se på hva som vil være best for deg og din hud. 

Slik fungerer det

Behandlingen fungerer ved å gi det hudområdet næringskompleks som er satt sammen av en rekke naturlige ingredienser: Hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Når huden får en boost med dette i hudområdet, vil huden få en ny vitalitet. 

 

Mesoterapi foregår ved at din behandler benytter en veldig tynn nål som gir små og lette stikk i huden. På denne måten stimuleres hudens gjenoppbyggningsprosess. Dette gir optimal fuktbalanse i huden, og behandlingen kan være med på å redusere rynker og gi ny styrke og glød til huden. 

Hvor på kroppen kan man utføre mesoterapi?

Denne typen behandling kan utføres på de fleste områder av kroppen, og behandlingen brukes til alt fra å redusere fine linjer til å øke fuktproduksjon i huden.

 

De vanligste områdene er:
 

  • Ansikt

  • Hals

  • Håndryggen

  • Innside arm

  • Innside ben

  • Mage

Antall behandlinger

For å få en mer langvarig effekt av behandlingen, anbefaler vi at du gjerne gjennomfører minimum 3 behandlinger. Nå du har gjort det, holder det med en-to vedlikeholdsbehandlinger i året for å opprettholde resultatet. 

Les mer: Restylane Bergen

gian-cescon-00ByEXKcSkA-unsplash.jpg

Når kan jeg se resultater?

Du vil kunne se forandringer i huden allerede rett etter behandlingen. De første 3 dagene kan huden være rød og prikkete etter nålene. Du kan også oppleve å få små blåmerker, hevelser og pigmentering - men dette vil gå over raskt. 

 

Om du har sensitiv hud eller diabetes kan du oppleve at tilhelingsprosessen tar lenger tid. Dersom du opplever dette og syns det er ubehagelig kan du fint benytte en lettdekkende bb-cream eller mineralsminke for å dekke over rødheten i huden. 

Hvem kan ta mesoterapi?

Behandlingen er i utgangspunktet en behandlingsmetode som kan brukes på alle hudtyper, uavhengig av om du har tørr, normal eller sensitiv hud. 

 

Det er likevel noen unntak, og mesoterapi bør unngås dersom du:

 

  • Har autoimmune sykdommer

  • Allergisk mot hyaluronsyre

  • Betennelser i huden

  • Gravid eller ammende

 

Din behandler vil gå nøye gjennom dette med deg, og kartlegge din hud og dine behov. 

Hva skjer etter behandlingen?

Etter at du har gjennomført behandling kan du oppleve noen plager i det behandlede hudområdet i form av rødhet, sårhet, hevelser og lignende. 

 

Dette er helt ufarlig og vil i det fleste tilfeller gå over etter noen få dager. Du bør unngå hard trening samme dag som behandling, men du kan fint være i lett aktivitet.  

Om Komfort Injection

Komfort Injection driftes av Rosa Reyes. Jeg har bred kompetanse og solid erfaring med kosmetiske injeksjoner. Jeg er utdannet sykepleier, og har videreutdanning innen injeksjonssykepleie ved Amabilis Academy.

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av å få til et gjennomført og naturlig resultat. Derfor setter jeg av god tid til konsultasjon for å sikre at forventningene dine og målet med behandlingen er samstemt for både deg og meg som behandler.

 

Klinikken ligger nydelig plassert på Landås i Bergen. Det er lett å komme til med kollektivtransport, eller bil dersom det er ønskelig, klinikken har egen parkering utenfor.