LEPPEBEHANDLING

Fra kr 2 500,-

Leppene er noe av det første vi legger merke til når vi snakker med mennesker. De kan fremstå både som sensuelle men også anonyme. For mange er lett fremhevede lepper viktig for å definere et vakkert ansikt.

 

Å forme og modellere lepper krever erfaring og en naturlig estetisk sans, samtidig som kunden må få sine behov dekket. Det er derfor viktig at du som kunde føler at jeg både lytter og utfører en leppebehandling som oppfyller dine krav. Leppene dine kan aldri endres til noen annen form enn den du er født med, men vi kan hjelpe deg til å få optimalisert utseendet på den leppen du har og gjøre deg fornøyd. 

Vårt motto er at dine kollegaer og venner skal kunne se at du ser veldig flott ut uten at de klarer å sette fingeren på hvilken behandling du har gjort. 

BESTILL TIME

Ofte stilte spørsmål

Hva bruker man for å forme leppene?


Leppene mister med årene volum, samt at noen av oss er født med lite volum i leppene. Det vi bruker for å forstørre volumet og modellere leppene heter hyaluronsyre og er en gele som etterlikner kroppens eget vev. Dette stoffet kalles en hudfiller og kan brukes mange steder i ansiktet for å erstatte tapt volum. ​​Kjente merker er Restylane, Juvederm, Belotero og Teosyal, Disse er tilnærmet like, men har litt forskjellige kvaliteter i forhold til hvordan du ønsker leppene dine.
Jeg ønsker ikke store unaturlige leppe?


Store og unaturlige lepper er hverken noe vi eller du ønsker oss. En leppebehandling må tilpasses din alder, dine lepper og ikke minst dine ønsker. Jenter og unge voksne ønsker gjerne litt volumøkning i forhold til det de har fra før, mens mer modne damer ønsker å gjennvinne volumtap så har forekommet gradvis de siste årene og nå har ført til små og inntrukne lepper. Vi vil da bruke moderate mengder filler og egne teknikker for å gi tilbake de leppene du engang hadde og som er naturlig for ansiktet ditt.
Er behandlingen smertefull?


Leppefiller kan være noe smertefullt. Vi bruker derfor kun hudfillere med lidokain (lokal bedøvelse) når vi gjennomfører denne behandlingen, noe som demper smerten ytterligere. Vis det er ønskelig så har vi også en kraftig krem vi kan legge på leppen som bedøver ytterligere.
Hvor mye produkt trenger jeg ?


Vanligvis bruker vi aldri mer enn 1 ml med produkt, da dette i de fleste tilfeller er tilstrekkelig. Er det første gang du blir behandlet setter vi ofte kun 0,5 ml, da vi ønsker å unngå overbehandling, og det er lettere og korrigere senere vis man ønsker mer volum.​
Kan jeg gå på jobb etter endt behandling?


Du skal kunne gå direkte tilbake på jobb men må forvente at leppen kan bli noe større rett etter behandling da det ofte blir en liten reaksjon i tillegg til volumendringen. Denne forsvinner i løpet av 1-2 døgn.
Hva koster det å behandle leppene?


Lepper koster omtrent det samme som vanlig hudfiller. En behandling vil derfor koste mellom 2200 - 3500 kr, avhenging av hvor mye filler som brukes.