G-Z8N8BSTKV4 1439798583198573
 

Filler Bergen

En fillerbehandling kan gjenopprette tapt volum i huden samt gi den ny glød. Vi tibyr ulike fillerbehandlinger i Bergen.

 

Filler er en “gel” som sprøytes inn under huden for å behandle linjer, glatte ut rynker og erstatte tapt volum i huden. Hudfillere består av hyaluronsyre, og dette er det samme stoffet som finnes naturlig i huden. 

 

Komfort Injection tilbyr fillerbehandlinger i Bergen. 

Gi økt volum og spenst til huden

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår. Det er et sukkermolekyl som har en unik evne til å binde vann. Når fillere som inneholder dette stoffet kommer inn i vevet under huden, øker volumet og spensten i huden og rynker glattes ut. 

 

Varigheten varierer fra person til person, men normalt varer resultatet mellom 6-18 måneder.  

 

Hva kan fillers gjøre:

 

  • Forsterke ansiktets konturer (hake, kinnbein, kjevelinje, lepper)

  • Fylle ut og minske rynker og linjer i ansiktet

  • Skape symmetri i ansiktet

  • Glatte ut ujevnheter (groper, arr, misdannelser)

  • Redusere mørke ringer rundt øynene

  • Fylle linjer og rynker på brystområdet/decollete

 

Hyaluronsyren i fillerproduktet er nærmest identisk til den som finnes i kroppen fra før. Ettersom dette er et stoff kroppen vår kjenner fra før, er risikoen for bivirkninger, som allergiske reaksjoner, svært lav i de aller fleste tilfeller. Stoffet brytes gradvis ned av cellene på en helt naturlig og ufarlig måte. 

Hvordan foregår behandlingen? 

Mange er engstelige for å gjennomgå en fillerbehandling, da de er redd for å se unaturlige og overbehandlet ut. Dette er noe vi i Komfort Injection Bergen respekterer og tar svært alvorlig. 

 

Hos vår klinikk i Bergen forsterker vi kun de ansiktstrekkene du har - uten å gi deg et unaturlig uttrykk. Før selve behandlingen vil du ha en konsultasjonstime med vår kosmetiske injeksjonssykepleie Rosa Reyes. 

 

Sammen diskuterer vi hvilke forventninger du har til behandlingen, og hvilke muligheter som finnes med de ulike metodene. Selve prosedyren tar alt fra noen få minutter til inntil en time, avhengig av hvor stort område som skal behandles. 

 

Book time til fillerbehandling i Bergen i dag. 

 

Les mer: Mesoterapi Bergen

Hvilket resultat kan du forvente deg? 

Resultatet etter en av våre behandlinger er svært naturlig. Vi jevner ut rynker og gir volum til huden på en diskret måte. Du vil se umiddelbar effekt, men det endelige resultatet kan ta litt lenger tid ettersom stoffet som injeseres bruker litt tid på å binde til seg vann. Volumøkningen vil derfor øke litt med tiden. 

 

Enkelte pasienter opplever rødhet og hevelse i dagene etter behandlingen, men dette går stort sett over i løpet av et par dager. 

Dette er Komfort Injection

Komfort Injection driftes av kosmetisk injeksjonssykepleier Rosa Reyes, som har kompetanse til å behandle alle områder innen hudfillere, som Restylane og botulismetoksin. 

 

Reyes er lidenskapelig opptatt av at du skal få et naturlig og gjennomført resultat, og er nøye med at behandlingene møter dine forventninger. Klinikken ligger sentralt plassert på Landås i Bergen, hvor det er enkelt å finne frem med både bil og kollektivtransport. 

 

Book time til fillerbehandling i Bergen i dag. Velkommen!

mitch-walker-opegm7fnpvY-unsplash.jpg

Hvordan foregår behandlingen? 

Mange er engstelige for å bli behandlet da de er redd for å se unaturlig og overbehandlet ut. Dette er noe vi hos Komfort Injection Bergen respekterer og tar svært alvorlig. 

Hos vår klinikk i Bergen, optimaliserer vi kun de ansiktstrekkene du har uten å gi deg et unaturlig uttrykk. Før selve behandlingen vil du ha en konsultasjonstime med vår kosmetisk injeksjonssykepleie Rosa Reyes. 

Sammen kan dere diskutere hvilke forventninger du har til behandlingen, og hvilke muligheter som finnes med de ulike metodene. Selve prosedyren tar alt fra noen få minutter til inntil en time, alt avhengig av hvor stort område som skal behandles er. 

Hvem er Komfort Injection? 

Komfort Injection driftes av kosmetisk injeksjonssykepleier Rosa Reyes. Jeg har idag kompetanse til å behandle alle områder innen hudfillere som Restylane og innen botulismetoksin. 

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at du skal få et naturlig og gjennomført resultat, og er nøye med at mine behandlinger møter dine forventninger. 

 

Klinikken Komfort Injection ligger sentralt plassert på Landås i Bergen. Det er enkelt å finne frem med både bil og kollektivtransport. Velkommen!

 

Les mer: Mesoterapi Bergen