G-Z8N8BSTKV4 1439798583198573
 

Botox Bergen

Botulismetoksin (ofte kalt botox) brukes gjerne i behandlinger for å fjerne rynker og linjer. Vi tilbyr behandling med botox i Bergen.

Botox sprøytes inn i utvalgte muskler i ansiktet i små og fortynnede doser. Botulismetoksin vil da blokkere nerveimpulser fra de små musklene, og dermed hindre at disse trekker seg sammen. Huden oppleves som glattere, og rynker og linjer blir mindre synlige.

 

Middelet er egentlig en nervegift som begynner å virke umiddelbart. Det kan likevel gå to til tre uker før man ser full effekt av behandlingen. Varigheten av en BTX-behandling er vanligvis fire til seks måneder.

 

Komfort Injection tilbyr behandling med botox i Bergen. Bestill time i dag. 

Ansiktsmimikk og ulike ansiktsbehandlinger

Mange er bekymret for at behandlingen med BTX påvirker ansiktsmimikken i stor grad. Dette er feil. Helsepersonellet som behandler deg med botulismetoksin har både utdanning og erfaring innen ulike behandlingsmetoder. De benytter små doser av stoffet på strategiske områder hvor man ønsker mindre synlige rynker og linjer. Dette gjør de uten å påvirke ansiktsmimikken i en betydelig grad.  

 

Botulismetoksin (“botox”) brukes ofte i behandlinger for å redusere synligheten av rynker og furer på pannen, mellom øyenbrynene og rundt øynene. 

 

Botox blir også brukt i enkelte behandlinger for å redusere såkalt “appelsinhake”, som er en ruglete og ujevn hake. Når vi blir eldre og mister bein og bløtvev i ansiktet, kan haken hos noen bli mindre glatt, og dermed få et mer appelsinhudlignende utseende. 

Botox er mye mer enn bare kosmetisk behandling 

Selv om preparatet er mest kjent for å behandle rynker, kan botulismetoksin brukes mot blant annet migrene, overdreven svette og tanngnissing. Komfort Injection tilbyr behandling med botox i Bergen, både av kosmetiske og medisinske grunner. 

 

Hodepine 

Botox har vist effekt på behandling av hodepine, men man er usikker på hva som er årsaken. Noen mener at legemiddelet får anspente muskler i pannepartiet til å slappe av, og en annen teori er at produktet blokkerer smerteimpulser, eller nervene som sender smerteimpulser til hjernen. 

 

Sliter du med hodepine, kan en behandler kartlegge hvor smertene kommer fra. Dersom ansiktet har anspente muskler, kan dette være noe av årsaken til hodepinen. Man kan da oppleve en lindrende effekt ved behandling med botulismetoksin. 

Svette 

Overdreven svette, også kalt hyperhidrose, kan være et betydelig sosialt problem og kan i mange tilfeller midlertidig behandles med BTX. Stoffet sprøytes inn i lokaliserte områder, som blant annet ansiktet, armhulene og håndflatene. 

 

Dette vil ha en lammende effekt på svettekjertlene i kroppen, noe som fører til en betydelig reduksjon av svetteproduksjonen lokalt. Du vil få optimal effekt dersom du gjentar behandlingen med noen måneders intervaller.

Tanngnissing 

Behandling av tanngnissing med BTX får muskelen i kjeven til å slappe av, og resultatet er at tanngnissingen forsvinner helt eller avtas kraftig. 

 

Hva som er optimal effekt vil være individuelt, og avhenger blant annet av hvor sterk muskulaturen er i utgangspunktet. Normalt vil man ha god effekt i en til to måneder før man bør foreta ny behandling. Over tid vil effekten vare lenger og lenger, ettersom muskelen blir svakere. 

Slik foregår behandlingen

Prosedyren gir lite ubehag og oppleves som små myggstikk. Behandlingen tar 10-15 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Du kan merke en mild rødhet i noen timer etter injeksjonen. Det anbefales ikke å massere eller gni seg i ansiktet de første 24 timene etter behandling. 

 

Vi tilbyr behandling med restylane og botox i Bergen. Bestill time i dag. 

 

Les mer: Filler Bergen

Botox i Bergen - gå til en sertifisert behandler 

Både botox- og fillerbehandlinger skal være utført av sertifiserte behandlere, og hos klinikker i Norge kreves det at behandleren er utdannet lege eller har sykepleierutdanning før en kan jobbe som kosmetisk sykepleier.

 

Hos Komfort Injection er du i trygge hender. Kosmetisk sykepleier Rosa Reyes har jobbet med kosmetiske injeksjoner i flere år. Hun har gjennomført videreutdanning innen kosmetisk injeksjonssykepleie ved Armabilis Academy i 2019, og har i dag kompetanse til å behandle alle områder innen hudfillere og BTX.

 

Bestill time eller kom innom klinikken i Bergen i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon. 

image2.jpg

Behandling

Prosedyren gir lite ubehag og oppleves som små myggstikk. Det tar 10-15 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Du kan merke en mild rødhet i noen timer etter injeksjonen. Det anbefales ikke å massere eller gni seg i ansiktet de første 24 timene etter behandling. 

Gå til en sertifisert behandler 

Både “botox”- og fillerbehandlinger skal være utført av sertifiserte behandlere, og hos klinikker i Norge kreves det at behandleren er utdannet lege eller har sykepleierutdanning før en kan jobbe som kosmetisk sykepleier.

 

Hos Komfort Injection er du i trygge hender. Kosmetisk sykepleier Rosa Reyes har jobbet med kosmetiske injeksjoner i flere år. Hun har gjennomført videreutdanning innen kosmetisk injeksjonssykepleie ved Armabilis Academy i 2019, og har i dag kompetanse til å behandle alle områder innen hudfillere og BTX.

Bestill time eller kom innom klinikken i Bergen i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon. 

 

Les mer: Fillers Bergen